despre noi

AEROBIC, PILATES, YOGA, CIRCUIT TRAINING, TOTAL BODY WORKOUT, FUNCTIONAL WORKOUT, STEEL TRAINING, DANCE FITNESS SI FITNESS

Noi suntem BE FIT CLUB

Be Fit Club va ofera o gama completa de servicii, intr-o sala de fitness dotata cu aparatura profesionala,  aer conditionat, centrala termica proprie, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate, dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe toata durata antrenamentului dumneavoastra.

Be Fit Club va asteapta sa petreceti alaturi de noi o parte a timpului dumneavastra liber intr-o atmosfera placuta si relaxanta a clubului nostru, acolo unde amabilitatea si profesionalismul personalului, calitatea serviciilor oferite, precum si preturile accesibile, fac din acesta o alegere perfecta.

Aparitii Media:

De ce sa ne alegi pe noi?

Noi promovam si sustinem tot ce are legatura cu sportul, starea de bine, sanatatea pentru toti ce vin la clubul nostru. Instructorii nostri iti stau la dispozitie cu indrumarile necesare utilizarii corecte a aparaturii si dotarii clubului si cu sfaturi pentru obtinerea rezultatelor asteptate.


Pachetele noastre iti ofera flexibilitatea de care ai nevoie pentru a putea face sport in acord cu activitatea ta zilnica.

Fitness 95%
Cardio 90%
Circuit Training 85%
Total Body Workout 95%

Hai sa ne cunoastem la Training & Workouts

0738 471 485