Kangoo Jumps

vitalitate si sanatate

Kangoo Jumps este un antrenament cardio-medium-high intensity, ce implica folosirea unor ghete speciale, cu sistem cu Arcuri- Rebound . Imbunatateste  masa musculara, rezistenta osoasa, ne ajuta sa ardem calorii si sa pierdem in greutate. Aceste antrenamente includ salturi si miscari intr-un ritm crescut.

Incaltamintea speciala pentru Kangoo Jumps actioneaza ca un amortizor pentru a reduce impactul cu solul. Ghetele de Kangoo Jumps au arcuri eliptice care reduc cu pana la 80% impactul cu solul, sustinand gleznele si reducand tensiunea articulara.

Beneficii

Antrenamentul Kangoo Jumps este unul aerob, potrivit atat pentru barbati, cat si pentru femei.

 Este ideal pentru cei care vor sa slabeasca, dar si pentru cei cu probleme la genunchi si articulatii.

Pe langa faptul ca este un antrenament distractiv si energic, are si alte beneficii multiple. Imbunatateste echilibrul, rezistenta la efort, ne ajuta sa ardem calorii si sa ne tonifiem. Sustine functia cardiovasculara, imbunatateste circulatia, capacitatea respiratorie, ne ajuta sa reducem grasimea corporala, dezvolta musculatura. De asemenea, protejeaza articulatiile de oboseala produsa de exercitii fizice pe suprafete dure.

In plus, poate imbunatati in timp postura corpului, datorita faptului ca trebuie sa ne mentinem echilibrul in timpul antrenamentelor. Creste rezistenta la efort si lucreaza fiecare grupa de muschi – mai ales musculatura abdominala, musculatura fesiera si a picioarelor.

Antrenamentul Kangoo Jumps sustine functia cardiovasculara

Exercitiile Kangoo jumps presupun sarituri, fiind astfel antrenamente cardio eficiente. Aceste antrenamente pot creste rezistenta la efort in timp, sustin sanatatea inimii si imbunatatesc circulatia sangvina generala. Cresc ritmul cardiac si implica mai multe grupe musculare, pentru o perioada lunga de timp. Accelereaza metabolismul, precum si arderile calorice. In timpul acestor antrenamente respiram mai repede, mai profund, creste cantitatea de oxigen din sange si astfel creste capacitatea aeroba. Antrenamentele cardio, inclusiv de acest tip, sustin si sanatatea creierului, mentin sanatatea inimii, stimuleaza metabolismul etc.

Kangoo Jumps pentru slabit

Antrenamentele de acest tip cresc ritmul cardiac si intensifica diferite procese din corp, mai exact metabolismul. Cu cat antrenamentul este mai intens, cu atat creste rata metabolica. Astfel, se intensifica arderile calorice si ajuta mai mult la pierderea in greutate. Antrenamentele Kangoo Jumps ne ajuta sa ardem multe calorii – mai exact, cam 800-1000 calorii intr-o ora de antrenament. Depinde de greutatea corporala si de intensitatea antrenamentului. Antrenamentele Kangoo jumps pun si circuitul limfatic in miscare, ajutand la eliminarea toxinelor din organism.

Tonifiere

Aceste antrenamente ajuta la dezvoltarea musculaturii, imbunatatind aspectul general. De asemenea, se imbunatateste si aspectul pielii, se reduce din celulita si din aspectul de coaja de portocala.

Postura mai buna

In timpul antrenamentelor, trebuie sa ne mentinem echilibrul – sa mentinem spatele drept si musculatura abdominala incordata. Astfel, imbunatatim postura corpului, iar acest efect se mentine.

Protejeaza articulatiile

Aceste antrenamentle imbunatatesc si capacitatea de miscare, flexibilitatea si mobilitatea. Exercitiile tip kungoo jumps sunt blande cu articulatiile – ghetele de kangoo jumps absorb pana la 80% din impactul cu solul, protejand astfel articulatiile. De asemenea, antrenamentul imbunatateste mobilitatea articulara si chiar poate ajuta la reducerea unor dureri.

Contraindicatii

Antrenamentul Kangoo Jumps are si o serie de contraindicatii, cum ar fi spondiloza cervicala si sarcina.

Kangoo Jumps

0724.698.488

LISTA PRETURI KANGOO JUMPS (BONUS SAUNA)

ABONAMENTPRET
1 SEDINTA KANGOO 1 ZI55 45 LEI
4 SEDINTE  KANGOO 15 ZILE155 LEI
8 SEDINTE KANGOO 30 ZILE240 LEI
12 SEDINTE KANGOO 30 ZILE300 LEI
  
  
  
  
  
  
  
  
  

 

     LUNI

    MARTI

MIERCURI

       JOI

VINERI

SAMBATA

DUMINICA

ORA 20:00

Pasi de baza

(Cristiana Bratu)

 

 

Intermediari

(Cristiana Bratu)

Kangoo Kick

(Cristiana Bratu)

 

 

 

 

Scapa de kilogramele in plus ✅ Programeaza-te acum !